Verzenden en retourneren

Levertermijn

Zodra we uw betaling ontvangen hebben, doen we er alles aan om uw pakje zo snel mogelijk te bezorgen. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar . Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen max. 7 werkdagen uitgeleverd wordt.

Verzendkosten

De levering gebeurt door bpost (België) of DPD (Nederland). De verzendkosten worden automatisch berekend op onze bestelpagina op basis van de gekozen transporteur, het verzendadres dat du opgeeft bij de bestelling en het totale gewicht van uw bestelling. Elke bestelling wordt vanaf € 99 gratis geleverd in België.

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze showroom van zodra uw pakje klaarligt. Dit wordt u per e-mail bevestigd. Ons adres en de openingsuren vindt u op deze pagina.

Hieronder vindt u de transportkosten voor beide transporteurs (excl. BTW):

bpost logo
België @bpack 0-10 kg € 5,55
  @home 0-10 kg € 6,25
  @bpack 10-30 kg € 7,29
  @home 10-30 kg € 8,99
DPD logo
Nederland Home 0-31,50 kg € 8,73

Niet thuis?

bpost

In het geval dat de klant niet thuis is, wordt de zending naar het dichtstbijzijnde postpunt gebracht en bewaard voor 15 kalenderdagen. De klant kan gratis een tweede leverpoging aanvragen.

DPD

Bent u niet thuis om uw bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk, dan bezorgt DPD uw pakket bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Met meer dan 1500 Pickup parcelshops in de Benelux, is er altijd wel een DPD Pickup parcelshop in de buurt.

U leest op het niet-thuis-bericht dat de chauffeur voor u achtergelaten heeft, waar u uw pakket kan ophalen.

Track & Trace

Zowel bij bpost als bij DPD is het mogelijk om uw pakket online te volgen. Dit gebeurd via een link die we u per e-mail opsturen.

Retourneren

De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen de goederen te retourneren.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant De Donder Deuren bvba schriftelijk per post, fax of e-mail op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. De Klant kan hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar is hiertoe niet verplicht.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de Klant.

U verneemt meer hierover in onze Algemene Voorwaarden.